Nieuws

Website Bijzondere-Kunst.nl volledig in handen van Cosis
Cosis gaat per 1 maart 2019 binnen haar locatie Travel-Care het beheer van de website www.bijzondere-kunst.nl, de uitleen en verkoop uitvoeren. Tot 1 maart werkte Cosis hierin samen met Daat-Drenthe. Eind 2018 is besloten de samenwerking te beëindigen aangezien Daat-Drenthe zich gaat concentreren op andere activiteiten. Binnen Travel-Care is de laatste maanden hard gewerkt om de inhoud van de website over te zetten naar een nieuw webomgeving. Vol  trots kunnen we daardoor de vernieuwde website aan u presenteren. De kleurrijke kunstwerken die kunstenaars binnen Cosis maken hebben hiermee een moderne ‘etalage’ gekregen.

Bij Travel-Care werken, net als bij Daat-Drenthe, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij beheren meerdere websites en doen administratieve werkzaamheden. Travel-Care neemt daarmee alle activiteiten van Bijzondere-Kunst uitleen en verkoop over.

Wilt u na het bezoeken van de website (www.bijzondere-kunst.nl) in contact komen met de medewerkers van Travel-Care dan staat Sandra van de Blaak, Cosis Travel-Care u graag te woord. Telefoonnummer 06 – 371 525 79.

Nieuws

Website Bijzondere-Kunst.nl Cosis
Lees meer ...

© 2019 - 2022 www.bijzondere-kunst.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel