Website in handen van Cosis

Website Bijzondere-Kunst.nl volledig in handen van Cosis
Cosis gaat per 1 maart 2019 binnen haar locatie Travel-Care het beheer van de website www.bijzondere-kunst.nl, de uitleen en verkoop uitvoeren. Tot 1 maart werkte Cosis hierin samen met Daat-Drenthe. Eind 2018 is besloten de samenwerking te beëindigen aangezien Daat-Drenthe zich gaat concentreren op andere activiteiten. Binnen Travel-Care is de laatste maanden hard gewerkt om de inhoud van de website over te zetten naar een nieuw webomgeving. Vol  trots kunnen we daardoor de vernieuwde website aan u presenteren. De kleurrijke kunstwerken die kunstenaars binnen Cosis maken hebben hiermee een moderne ‘etalage’ gekregen.

Bij Travel-Care werken, net als bij Daat-Drenthe, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij beheren meerdere websites en doen administratieve werkzaamheden. Travel-Care neemt daarmee alle activiteiten van Bijzondere-Kunst uitleen en verkoop over.

Vooralsnog ongewijzigd bezoekadres
De vaste klanten van Bijzondere-Kunst zijn op de hoogte gesteld van de beëindiging van de samenwerking. Zij krijgen namelijk te maken met andere contactpersonen en andere contactgegevens. Het huidige bezoekadres aan de Wenkebachstraat 12 in Assen blijft voorlopig nog de locatie waar belangstellenden de kunstwerken kunt zien. Cosis is nog op zoek naar een andere presentatieruimte voor de collectie kunstwerken.

Wilt u na het bezoeken van de website (www.bijzondere-kunst.nl) in contact komen met de medewerkers van Travel-Care dan staat Sandra van de Blaak, Cosis Travel-Care u graag te woord. Telefoonnummer 06 – 371 525 79.

Nieuws

Website Bijzondere-Kunst.nl Cosis
Lees meer ...

© 2019 - 2022 www.bijzondere-kunst.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel